Hotele Diament Ustroń, Ustroń
+48 33 858 77 15

Przyjazd

23
maj '19

Wyjazd

24
maj '19
Wybierz obiekt
Wybierz obiekt
Spa & Wellness Hotel Diament**** Hotel Diament***
Diamentowa Karta

Diamentowa Karta

Rabat nawet do 50%

Zamów bezpłatnie

Weekend za opinię

Diamentowa Karta

Program rabatowy w Hotelach Diament

Rabat nawet do 50%

Wygraj weekend w Hotelach Diament za opinię

Dziękujemy za wybór naszych hoteli. Ponieważ opinie naszych Gości są dla nas bardzo ważne, chcemy zaprosić do wspólnej zabawy.

Wystarczy pozostawić opinię po zakończonym niedawno pobycie (do 30 dni wstecz). Autora najciekawszej opinii zaprosimy na bezpłatny weekendowy pobyt do wybranego Hotelu Diament we Wrocławiu, Katowicach, Zabrzu, Chorzowie, Gliwicach lub Siemianowicach Śląskich!

Zasady zabawy:

1. Pozostaw opinię na portalu TripAdvisor.
2. Prześlij nam link do swojej opinii: marketing@hotelediament.pl. W tytule wpisz PLEBISCYT NAJCIEKAWSZA OPINIA.
3. Wśród nadesłanych zgłoszeń co kwartał zostanie wybrana najciekawsza opinia - nagrodą jest zaproszenie na weekend.

Zwycięzca zostanie poinformowany drogą mailową.

aktualne promocje

Wiosna w Beskidach
Cena z Diamentową Kartą
312,55

Wiosna w Beskidach

Dostępność: 1.03.2019 - 19.06.2019
Rodzinne
min. 2 noce
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 329
sprawdź szczegóły
Wakacje Taniej  - oferta ze śniadaniem
Cena z Diamentową Kartą
322,05

Wakacje Taniej - oferta ze śniadaniem

Dostępność: 19.06.2019 - 31.08.2019
Rodzinne
min. 2 noce
BB - śniadanie
Cena regularna 339
sprawdź szczegóły
Rodzinne Wakacje w Ustroniu  2 noce
Cena z Diamentową Kartą
417,05

Rodzinne Wakacje w Ustroniu 2 noce

Dostępność: 19.06.2019 - 31.08.2019
Rodzinne
min. 2 noce
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 439
sprawdź szczegóły
Rodzinne Wakacje w Ustroniu 5 nocy
Cena z Diamentową Kartą
379,05

Rodzinne Wakacje w Ustroniu 5 nocy

Dostępność: 19.06.2019 - 31.08.2019
Rodzinne
min. 5 nocy
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 399
sprawdź szczegóły
Jesień w Beskidach
Cena z Diamentową Kartą
298,30

Jesień w Beskidach

Dostępność: 01.09.2019 - 22.12.2019
Rodzinne
min. 2 noce
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 314
sprawdź szczegóły
2 i 3 dni w Ustroniu

2 i 3 dni w Ustroniu

Rodzinne
min. 2 noce
BB - śniadanie w cenie
Cena regularna 237
sprawdź szczegóły
Oferta bezzwrotna ze śniadaniem - rabat 11%

Oferta bezzwrotna ze śniadaniem - rabat 11%

Rodzinne
dowolna dł. pobytu
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 133
sprawdź szczegóły
Cena dnia - ze śniadaniem

Cena dnia - ze śniadaniem

Rodzinne
dowolna dł. pobytu
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 199
sprawdź szczegóły
pokaż wszystkie

Diamentowa Karta

Program rabatowy w Hotelach Diament

Rabat nawet do 50%

Wybierz obiekt
Wybierz obiekt
Spa & Wellness Hotel Diament**** Hotel Diament***
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij