1. Barszcz z białym chrzanem (pitny) 300ml / 12zł
2. Żurek wielkanocny z białą kiełbasą 300ml / 14zł
3. Boczek wędzony podany w całości na desce 100g / 8zł
4. Wybór kiełbas (mix: wędzone, podsuszane) 100g / 8zł
5. Karkówka pieczona 100g / 8zł
6. Pieczeń Beskidzka w sosie pieczeniowym 100g / 8zł
7. Galantyna z kurczaka z jarzynami 100g / 5zł
8. Jajka faszerowane na twardo z chrzanem 10szt / 22zł
9. Tradycyjna sałatka jarzynowa z jajkami 100g / 8zł
10. Pasztet z żurawiną i orzechami 100g / 8zł
11. Galantyna z kurczaka z jarzynami 100g / 5zł
12. Ćwikła z chrzanem 100g / 5zł
13. Tradycyjna babka wielkanocna 1kg / 18zł
14. Świąteczny mazurek z bakaliami 1kg / 20zł
ZAMÓWIENIA
Zamówienia przyjmujemy do 31.03.2021 r. do godziny 16:00 pod numerem telefonu: Piotr Pukło 512 971 505
ODBIÓR OSOBISTY
Wielka Sobota 3.04.2021 od godz. 8:00 do 15:00 w „SPA&Wellness Hotel Diament Ustroń”
ul. Zdrojowa 3, 43-450 Ustroń.
REZERWACJE
Potwierdzeniem rezerwacji cateringu wielkanocnego jest przedpłata 100% wartości zamówienia, do 24 godzin od otrzymania maila potwierdzającego zamówienie z RESTAURACJI „Atmosfera” na rachunek bankowy oraz przesłane w wiadomości zwrotnej potwierdzenia dokonania przelewu.
NUMER RACHUNKU BANKOWEGO
ING Bank Śląski, ul. Sokolska 34, 40-086 Katowice Nr Rachunku: 60 1050 0099 6762 0000 6666 0006
W nazwie przelewu prosimy podać „Catering Ustroń oraz Imię i Nazwisko”
Wszystkie dokonane wpłaty są bezzwrotne. W przypadku braku wpłaty SPA&Wellness Hotel Diament Ustroń zastrzega sobie prawo do anulowania rezerwacji.
Program rabatowy w Hotelach Diament
Rabat nawet do 50%