Hotele Diament Ustroń, Ustroń
+48 33 858 77 15

Przyjazd

22
wrz '18

Wyjazd

23
wrz '18
Diamentowa Karta

Diamentowa Karta

Rabat nawet do 50%

Zamów bezpłatnie

Weekend za opinię

Diamentowa Karta

Program rabatowy w Hotelach Diament

Rabat nawet do 50%

Wygraj weekend w Hotelach Diament za opinię

Dziękujemy za wybór naszych hoteli. Ponieważ opinie naszych Gości są dla nas bardzo ważne, chcemy zaprosić do wspólnej zabawy.

Wystarczy pozostawić opinię po zakończonym niedawno pobycie (do 30 dni wstecz). Autora najciekawszej opinii zaprosimy na bezpłatny weekendowy pobyt do wybranego Hotelu Diament we Wrocławiu, Katowicach, Zabrzu, Chorzowie, Gliwicach lub Siemianowicach Śląskich!

Zasady zabawy:

1. Pozostaw opinię na portalu TripAdvisor.
2. Prześlij nam link do swojej opinii: marketing@hotelediament.pl. W tytule wpisz PLEBISCYT NAJCIEKAWSZA OPINIA.
3. Wśród nadesłanych zgłoszeń co kwartał zostanie wybrana najciekawsza opinia - nagrodą jest zaproszenie na weekend.

Zwycięzca zostanie poinformowany drogą mailową.

aktualne promocje

Oferta bezzwrotna ze śniadaniem - rabat 11%
Cena z Diamentową Kartą
117,52 /noc

Oferta bezzwrotna ze śniadaniem - rabat 11%

Dostępność: 2017-01-01
Rodzinne
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 124
sprawdź szczegóły
Cena dnia - ze śniadaniem
Cena z Diamentową Kartą
189,05 /noc

Cena dnia - ze śniadaniem

Wiosna
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 199
sprawdź szczegóły
Relaks w górach, pakiet z kolacją już od 1 nocy
Cena z Diamentową Kartą
256,75 /noc

Relaks w górach, pakiet z kolacją już od 1 nocy

Dostępność: 2017-01-02 - 2018-12-21
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 325
sprawdź szczegóły
FIRST MINUTE - Ferie 2019 !!!
Cena z Diamentową Kartą
296,10 /noc

FIRST MINUTE - Ferie 2019 !!!

Dostępność: 2019-01-02 - 2019-03-02
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 329
sprawdź szczegóły
Boże Narodzenie 2018
Cena z Diamentową Kartą
449,11 /noc

Boże Narodzenie 2018

Dostępność: 2018-12-21 - 2019-01-02
Zima
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 463
sprawdź szczegóły
Sylwester 2018
Cena z Diamentową Kartą
529,62 /noc

Sylwester 2018

Dostępność: 2018-12-27 - 2019-01-02
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 546
sprawdź szczegóły
Exclusive Dermika SPA
Cena z Diamentową Kartą
522,50 /noc

Exclusive Dermika SPA

Dostępność: 2018-02-16 - 2018-12-30
Pakiety SPA
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 550
sprawdź szczegóły
Kobietą Być
Cena z Diamentową Kartą
483,55 /pobyt

Kobietą Być

Dostępność: 2018-02-26 - 2018-12-30
spafit
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 509
sprawdź szczegóły
Weekend w SPA we dwoje
Cena z Diamentową Kartą
1 159,00 /noc

Weekend w SPA we dwoje

Dostępność: 2018-01-16 - 2018-12-30
Dla dwojga
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 1 220
sprawdź szczegóły
Ladies Day
Cena z Diamentową Kartą
1 062,10 /pobyt

Ladies Day

Dostępność: 2018-02-19 - 2018-12-30
Pakiety SPA
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 1 118
sprawdź szczegóły
Męskie SPA
Cena z Diamentową Kartą
387,60 /pobyt

Męskie SPA

Dostępność: 2018-02-21 - 2018-12-30
Pakiety SPA
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 408
sprawdź szczegóły
Family SPA
Cena z Diamentową Kartą
1 120,05 /noc

Family SPA

Dostępność: 2018-02-26 - 2018-12-30
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 1 179
sprawdź szczegóły
pokaż wszystkie

Diamentowa Karta

Program rabatowy w Hotelach Diament

Rabat nawet do 50%

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij