Hotele Diament Ustroń, Ustroń
+48 33 858 77 15

Przyjazd

18
paź '17

Wyjazd

19
paź '17
Diamentowa Karta

Diamentowa Karta

Rabat nawet do 50%

Zamów bezpłatnie

Weekend za opinię

Diamentowa Karta

Program rabatowy w Hotelach Diament

Rabat nawet do 50%

Wygraj weekend w Hotelach Diament za opinię

Dziękujemy za wybór naszych hoteli. Ponieważ opinie naszych Gości są dla nas bardzo ważne, chcemy zaprosić do wspólnej zabawy.

Wystarczy pozostawić opinię po zakończonym niedawno pobycie (do 30 dni wstecz). Autora najciekawszej opinii zaprosimy na bezpłatny weekendowy pobyt do wybranego Hotelu Diament we Wrocławiu, Katowicach, Zabrzu, Chorzowie, Gliwicach lub Siemianowicach Śląskich!

Zasady zabawy:

1. Pozostaw opinię na portalu TripAdvisor.
2. Prześlij nam link do swojej opinii: marketing@hotelediament.pl. W tytule wpisz PLEBISCYT NAJCIEKAWSZA OPINIA.
3. Wśród nadesłanych zgłoszeń co kwartał zostanie wybrana najciekawsza opinia - nagrodą jest zaproszenie na weekend.

Zwycięzca zostanie poinformowany drogą mailową.

aktualne promocje

Sylwester 2017 - min. 3 noce
Cena z Diamentową Kartą
518,70 /noc

Sylwester 2017 - min. 3 noce

Dostępność: 2017-12-27 - 2018-01-02
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 546
sprawdź szczegóły
Boże Narodzenie 2017
Cena z Diamentową Kartą
284,05 /noc

Boże Narodzenie 2017

Dostępność: 2017-12-22 - 2017-12-29
Zima
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 299
sprawdź szczegóły
Relaks po Świętach Bożego Narodzenia 2017
Cena z Diamentową Kartą
284,05 /noc

Relaks po Świętach Bożego Narodzenia 2017

Dostępność: 2017-12-26 - 2017-12-30
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 299
sprawdź szczegóły
Relaks w górach - oferta z obiadokolacją
Cena z Diamentową Kartą
200,85 /noc

Relaks w górach - oferta z obiadokolacją

Dostępność: 2017-01-02 - 2018-06-20
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 309
sprawdź szczegóły
Diamentowe   Odprężenie
Cena z Diamentową Kartą
188,50 /noc

Diamentowe Odprężenie

Dostępność: 2017-01-01 - 2018-06-20
Rodzinne
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 290
sprawdź szczegóły
Ferie 2018
Cena z Diamentową Kartą
368,10 /noc

Ferie 2018

Dostępność: 2018-01-12 - 2018-02-25
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 409
sprawdź szczegóły
Kobiece Wdzięki
Cena z Diamentową Kartą
473,20 /pobyt

Kobiece Wdzięki

Dostępność: 2017-01-28 - 2017-12-20
spafit
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 676
sprawdź szczegóły
Pan i Pani czyli Relaks dla dwojga
Cena z Diamentową Kartą
578,20 /noc

Pan i Pani czyli Relaks dla dwojga

Dostępność: 2017-01-28 - 2017-12-20
Dla dwojga
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 826
sprawdź szczegóły
Pakiet Lejdis
Cena z Diamentową Kartą
629,30 /noc

Pakiet Lejdis

Dostępność: 2017-01-28 - 2017-12-20
Pakiety SPA
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 899
sprawdź szczegóły
Be Active
Cena z Diamentową Kartą
399,00 /noc

Be Active

Dostępność: 2017-01-27 - 2017-12-20
spafit
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 420
sprawdź szczegóły
Oferta bezzwrotna ze śniadaniem - rabat 11%
Cena z Diamentową Kartą
123,98 /noc

Oferta bezzwrotna ze śniadaniem - rabat 11%

Dostępność: 2017-01-01 - 2018-03-30
Rodzinne
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 177
sprawdź szczegóły
Pobyt min. 2 noce - niższa cena ze śniadaniem

Pobyt min. 2 noce - niższa cena ze śniadaniem

Dostępność: 2017-01-01 - 2018-03-30
Wiosna
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 169
sprawdź szczegóły
Cena dnia - ze śniadaniem
Cena z Diamentową Kartą
139,30 /noc

Cena dnia - ze śniadaniem

Dostępność: 2017-09-03 - 2018-03-30
Wiosna
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 199
sprawdź szczegóły
pokaż wszystkie

Diamentowa Karta

Program rabatowy w Hotelach Diament

Rabat nawet do 50%

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij