Hotele Diament Ustroń, Ustroń
+48 33 858 77 15
Diamentowa Karta

Diamentowa Karta

Rabat nawet do 50%

Zamów bezpłatnie

Weekend za opinię

Diamentowa Karta

Program rabatowy w Hotelach Diament

Rabat nawet do 50%

Wygraj weekend w Hotelach Diament za opinię

Dziękujemy za wybór naszych hoteli. Ponieważ opinie naszych Gości są dla nas bardzo ważne, chcemy zaprosić do wspólnej zabawy.

Wystarczy pozostawić opinię po zakończonym niedawno pobycie (do 30 dni wstecz). Autora najciekawszej opinii zaprosimy na bezpłatny weekendowy pobyt do wybranego Hotelu Diament we Wrocławiu, Katowicach, Zabrzu, Chorzowie, Gliwicach lub Siemianowicach Śląskich!

Zasady zabawy:

1. Pozostaw opinię na portalu TripAdvisor.
2. Prześlij nam link do swojej opinii: marketing@hotelediament.pl. W tytule wpisz PLEBISCYT NAJCIEKAWSZA OPINIA.
3. Wśród nadesłanych zgłoszeń co kwartał zostanie wybrana najciekawsza opinia - nagrodą jest zaproszenie na weekend.

Zwycięzca zostanie poinformowany drogą mailową.

aktualne promocje

Rodzinne wakacje w Ustroniu
Cena z Diamentową Kartą
274,55 /noc

Rodzinne wakacje w Ustroniu

Dostępność: 2017-06-23 - 2017-09-02
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 289
sprawdź szczegóły
Wakacje 5 dni SUPEROFERTA - 2 dzieci gratis!
Cena z Diamentową Kartą
398,05 /noc

Wakacje 5 dni SUPEROFERTA - 2 dzieci gratis!

Dostępność: 2017-07-06 - 2017-09-02
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 419
sprawdź szczegóły
Diamentowe   Odprężenie
Cena z Diamentową Kartą
154,23 /noc

Diamentowe Odprężenie

Dostępność: 2017-01-01 - 2017-12-19
Rodzinne
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 159
sprawdź szczegóły
Relaks w górach - oferta z obiadokolacją
Cena z Diamentową Kartą
212,43 /noc

Relaks w górach - oferta z obiadokolacją

Dostępność: 2017-01-02 - 2017-12-30
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 219
sprawdź szczegóły
Boże Narodzenie 2017
Cena z Diamentową Kartą
246,05 /noc

Boże Narodzenie 2017

Dostępność: 2017-12-22 - 2017-12-29
Zima
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 259
sprawdź szczegóły
Relaks po Świętach Bożego Narodzenia 2017
Cena z Diamentową Kartą
246,05 /noc

Relaks po Świętach Bożego Narodzenia 2017

Dostępność: 2017-12-26 - 2017-12-30
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 259
sprawdź szczegóły
Sylwester 2017 - min. 3 noce
Cena z Diamentową Kartą
518,70 /noc

Sylwester 2017 - min. 3 noce

Dostępność: 2017-12-27 - 2018-01-02
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 546
sprawdź szczegóły
Kobiece Wdzięki
Cena z Diamentową Kartą
473,20 /pobyt

Kobiece Wdzięki

Dostępność: 2017-01-28 - 2017-12-20
spafit
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 676
sprawdź szczegóły
Romantycznie w SPA
Cena z Diamentową Kartą
613,20 /noc

Romantycznie w SPA

Dostępność: 2017-01-28 - 2017-12-20
Pakiety SPA
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 876
sprawdź szczegóły
Pan i Pani czyli Relaks dla dwojga
Cena z Diamentową Kartą
578,20 /noc

Pan i Pani czyli Relaks dla dwojga

Dostępność: 2017-01-28 - 2017-12-20
Dla dwojga
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 826
sprawdź szczegóły
Pakiet Lejdis
Cena z Diamentową Kartą
629,30 /noc

Pakiet Lejdis

Dostępność: 2017-01-28 - 2017-12-20
Pakiety SPA
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 899
sprawdź szczegóły
Fit mama
Cena z Diamentową Kartą
496,85 /noc

Fit mama

Dostępność: 2017-02-01 - 2017-12-22
Odchudzanie
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 523
sprawdź szczegóły
Fit weekend dla całej rodziny
Cena z Diamentową Kartą
664,05 /noc

Fit weekend dla całej rodziny

Dostępność: 2017-02-01 - 2017-12-22
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 699
sprawdź szczegóły
Be Active
Cena z Diamentową Kartą
399,00 /noc

Be Active

Dostępność: 2017-01-27 - 2017-12-20
spafit
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 420
sprawdź szczegóły
Kondycja
Cena z Diamentową Kartą
399,00 /noc

Kondycja

Dostępność: 2017-01-31 - 2017-12-21
Fitness & Sport
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 420
sprawdź szczegóły
Rzeźba
Cena z Diamentową Kartą
418,00 /noc

Rzeźba

Dostępność: 2017-02-01 - 2017-12-21
Fitness & Sport
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 440
sprawdź szczegóły
Pływanie
Cena z Diamentową Kartą
361,00 /noc

Pływanie

Dostępność: 2017-02-01 - 2017-12-21
Fitness & Sport
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 380
sprawdź szczegóły
Detoks
Cena z Diamentową Kartą
380,00 /noc

Detoks

Dostępność: 2017-02-01 - 2017-12-22
Odchudzanie
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 400
sprawdź szczegóły
Odchudzanie dla mniej aktywnych
Cena z Diamentową Kartą
481,65 /noc

Odchudzanie dla mniej aktywnych

Dostępność: 2017-02-01 - 2017-12-22
Odchudzanie
FB - Pełne wyżywienie
Cena regularna 507
sprawdź szczegóły
Oferta bezzwrotna ze śniadaniem - rabat 11%
Cena z Diamentową Kartą
133,86 /noc

Oferta bezzwrotna ze śniadaniem - rabat 11%

Dostępność: 2017-01-01 - 2018-03-30
Rodzinne
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 150
sprawdź szczegóły
Pobyt min. 2 noce - niższa cena ze śniadaniem

Pobyt min. 2 noce - niższa cena ze śniadaniem

Dostępność: 2017-01-01 - 2018-03-30
Wiosna
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 144
sprawdź szczegóły
Cena dnia - ze śniadaniem
Cena z Diamentową Kartą
177,11 /noc

Cena dnia - ze śniadaniem

Dostępność: 2017-09-03 - 2018-03-30
Wiosna
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 199
sprawdź szczegóły
Cena dnia - bez śniadania
Cena z Diamentową Kartą
150,41 /noc

Cena dnia - bez śniadania

Dostępność: 2017-09-03 - 2018-03-30
Wiosna
Bez wyżywienia
Cena regularna 169
sprawdź szczegóły
Oferta bezzwrotna bez śniadania - rabat 11%

Oferta bezzwrotna bez śniadania - rabat 11%

Dostępność: 2017-09-03 - 2018-03-30
Rodzinne
Bez wyżywienia
Cena regularna 156
sprawdź szczegóły
pokaż wszystkie

Diamentowa Karta

Program rabatowy w Hotelach Diament

Rabat nawet do 50%

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij