Hotele Diament Ustroń, Ustroń
+48 33 858 77 15

Przyjazd

18
gru '17

Wyjazd

19
gru '17
Diamentowa Karta

Diamentowa Karta

Rabat nawet do 50%

Zamów bezpłatnie

Weekend za opinię

Diamentowa Karta

Program rabatowy w Hotelach Diament

Rabat nawet do 50%

Wygraj weekend w Hotelach Diament za opinię

Dziękujemy za wybór naszych hoteli. Ponieważ opinie naszych Gości są dla nas bardzo ważne, chcemy zaprosić do wspólnej zabawy.

Wystarczy pozostawić opinię po zakończonym niedawno pobycie (do 30 dni wstecz). Autora najciekawszej opinii zaprosimy na bezpłatny weekendowy pobyt do wybranego Hotelu Diament we Wrocławiu, Katowicach, Zabrzu, Chorzowie, Gliwicach lub Siemianowicach Śląskich!

Zasady zabawy:

1. Pozostaw opinię na portalu TripAdvisor.
2. Prześlij nam link do swojej opinii: marketing@hotelediament.pl. W tytule wpisz PLEBISCYT NAJCIEKAWSZA OPINIA.
3. Wśród nadesłanych zgłoszeń co kwartał zostanie wybrana najciekawsza opinia - nagrodą jest zaproszenie na weekend.

Zwycięzca zostanie poinformowany drogą mailową.

aktualne promocje

Majówka 2018
Cena z Diamentową Kartą
322,05 /noc

Majówka 2018

Dostępność: 2018-04-28 - 2018-05-07
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 339
sprawdź szczegóły
Dzień Dziecka
Cena z Diamentową Kartą
236,55 /noc

Dzień Dziecka

Dostępność: 2018-05-31 - 2018-06-02
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 249
sprawdź szczegóły
Wakacje 2018
Cena z Diamentową Kartą
255,55 /noc

Wakacje 2018

Dostępność: 2018-06-22 - 2018-09-02
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 269
sprawdź szczegóły
Rodzinna Wielkanoc w Ustroniu
Cena z Diamentową Kartą
338,53 /noc

Rodzinna Wielkanoc w Ustroniu

Dostępność: 2018-03-30 - 2018-04-02
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 349
sprawdź szczegóły
Ferie 2018
Cena z Diamentową Kartą
359,25 /noc

Ferie 2018

Dostępność: 2018-01-12 - 2018-02-25
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 479
sprawdź szczegóły
PROMOCJA Relaks po Świętach Bożego Narodzenia 2017
Cena z Diamentową Kartą
269,10 /noc

PROMOCJA Relaks po Świętach Bożego Narodzenia 2017

Dostępność: 2017-12-26 - 2017-12-30
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 299
sprawdź szczegóły
Relaks w górach - oferta z obiadokolacją
Cena z Diamentową Kartą
197,76 /noc

Relaks w górach - oferta z obiadokolacją

Dostępność: 2017-01-02 - 2018-12-21
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 309
sprawdź szczegóły
Boże Narodzenie 2017 - ostatnie pokoje
Cena z Diamentową Kartą
290,03 /noc

Boże Narodzenie 2017 - ostatnie pokoje

Dostępność: 2017-12-22 - 2017-12-29
Zima
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 299
sprawdź szczegóły
Sylwester 2017 - min.3 noce - ostatni wolny pokój
Cena z Diamentową Kartą
529,62 /noc

Sylwester 2017 - min.3 noce - ostatni wolny pokój

Dostępność: 2017-12-27 - 2018-01-02
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 546
sprawdź szczegóły
Kobiece Wdzięki

Kobiece Wdzięki

Dostępność: 2017-01-28 - 2017-12-20
spafit
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 676
sprawdź szczegóły
Pan i Pani czyli Relaks dla dwojga

Pan i Pani czyli Relaks dla dwojga

Dostępność: 2017-01-28 - 2017-12-20
Dla dwojga
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 826
sprawdź szczegóły
Pakiet Lejdis

Pakiet Lejdis

Dostępność: 2017-01-28 - 2017-12-20
Pakiety SPA
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 899
sprawdź szczegóły
Be Active
Cena z Diamentową Kartą
399,00 /noc

Be Active

Dostępność: 2017-01-27 - 2017-12-20
spafit
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 420
sprawdź szczegóły
Oferta bezzwrotna ze śniadaniem - rabat 11%
Cena z Diamentową Kartą
105,29 /noc

Oferta bezzwrotna ze śniadaniem - rabat 11%

Dostępność: 2017-01-01 - 2018-09-29
Rodzinne
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 150
sprawdź szczegóły
Majówka 2018 - więcej za mniej
Cena z Diamentową Kartą
274,55 /noc

Majówka 2018 - więcej za mniej

Dostępność: 2018-04-28 - 2018-05-07
Rodzinne
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 289
sprawdź szczegóły
Cena dnia - ze śniadaniem
Cena z Diamentową Kartą
149,25 /noc

Cena dnia - ze śniadaniem

Dostępność: 2017-09-03 - 2018-09-29
Wiosna
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 199
sprawdź szczegóły
pokaż wszystkie

Diamentowa Karta

Program rabatowy w Hotelach Diament

Rabat nawet do 50%

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij