Hotele Diament Ustroń, Ustroń
+48 33 858 77 15

Przyjazd

24
sty '19

Wyjazd

25
sty '19
Wybierz obiekt
Wybierz obiekt
Spa & Wellness Hotel Diament**** Hotel Diament***
Diamentowa Karta

Diamentowa Karta

Rabat nawet do 50%

Zamów bezpłatnie

Weekend za opinię

Diamentowa Karta

Program rabatowy w Hotelach Diament

Rabat nawet do 50%

Wygraj weekend w Hotelach Diament za opinię

Dziękujemy za wybór naszych hoteli. Ponieważ opinie naszych Gości są dla nas bardzo ważne, chcemy zaprosić do wspólnej zabawy.

Wystarczy pozostawić opinię po zakończonym niedawno pobycie (do 30 dni wstecz). Autora najciekawszej opinii zaprosimy na bezpłatny weekendowy pobyt do wybranego Hotelu Diament we Wrocławiu, Katowicach, Zabrzu, Chorzowie, Gliwicach lub Siemianowicach Śląskich!

Zasady zabawy:

1. Pozostaw opinię na portalu TripAdvisor.
2. Prześlij nam link do swojej opinii: marketing@hotelediament.pl. W tytule wpisz PLEBISCYT NAJCIEKAWSZA OPINIA.
3. Wśród nadesłanych zgłoszeń co kwartał zostanie wybrana najciekawsza opinia - nagrodą jest zaproszenie na weekend.

Zwycięzca zostanie poinformowany drogą mailową.

aktualne promocje

Ferie 2019 !!!
Cena z Diamentową Kartą
455,05

Ferie 2019 !!!

Dostępność: 11.01.2019 - 03.03.2019
Rodzinnne
min. 2 noce
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 479
sprawdź szczegóły
Relaks w górach - oferta z obiadokolacją
Cena z Diamentową Kartą
327,75

Relaks w górach - oferta z obiadokolacją

Dostępność: 02.01.2019 - 31.03.2019
Rodzinnne
dowolna dł. pobytu
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 345
sprawdź szczegóły
Dwa dni taniej

Dwa dni taniej

Rodzinnne
dowolna dł. pobytu
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 237
sprawdź szczegóły
Oferta bezzwrotna ze śniadaniem - rabat 11%

Oferta bezzwrotna ze śniadaniem - rabat 11%

Rodzinnne
dowolna dł. pobytu
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 133
sprawdź szczegóły
Cena dnia - ze śniadaniem

Cena dnia - ze śniadaniem

Rodzinnne
dowolna dł. pobytu
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 199
sprawdź szczegóły
Exclusive Dermika SPA
Cena z Diamentową Kartą
522,50

Exclusive Dermika SPA

Pakiety SPA
min. 2 noce
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 550
sprawdź szczegóły
Weekend w SPA we dwoje

Weekend w SPA we dwoje

Dostępność: 16.01.2018 - 31.03.2019
Dla dwojga
min. 2 noce
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 1 120
sprawdź szczegóły
Ladies Day

Ladies Day

Dostępność: 19.02.2018 - 31.03.2019
Pakiety SPA
2 noce
BB - Śniadanie w cenie
Cena regularna 1 118
sprawdź szczegóły
Family SPA

Family SPA

Dostępność: 26.08.2018 - 31.03.2019
Rodzinnne
min. 2 noce
HB - Śniadanie i obiadokolacja
Cena regularna 699
sprawdź szczegóły
pokaż wszystkie

Diamentowa Karta

Program rabatowy w Hotelach Diament

Rabat nawet do 50%

Wybierz obiekt
Wybierz obiekt
Spa & Wellness Hotel Diament**** Hotel Diament***
Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij